Giants of the Hoods

SAATA LIIKKEESI JÄTTIMITTOIHIN!

Giants of the Hoods eli Kulmakunnan jätit kartoittaa osallistuvan kaupunkitapahtuman keinoin kaupunginosiin ja niiden asukkaihin liittyviä stereotypioita. ”Tyypillisistä” asukkaista tuotetaan visuaalisia hahmoja ja elementtejä, joista kootut hahmot animoidaan seinille tanssillissa tapahtumissa. Projekti hyödyntää reaaliaikaisen animaation Animata-ohjelmistoa, joka on tuotettu MFF-kumppani Kitchen Budapestissa.

Jätit kiersivät Media Facades 2010 -festivaalin aikana Helsingin seutua – Kallio (26.8.), Kontula (27.8.), Tapiola (28.8) ja kiertue huipentui Lasipalatsin aukion tanssitaistoon 4.9. Liverpoolissa Giants-työpaja ja esitykset järjestettiin 29.9.-2.10.
Yleisön pyynnöstä projektin uusintaesitys tuotiin myös Media Facades 2012 -ohjelmistoon Taiteiden yönä 23.8.2012.