City Canvas

ANIMOITU KÄVELYKIERROS

City Canvas on animaatioprojekti, joka elävöittää katutilaa liikkuvan kuvan, kannettavien projektorien ja valomaalauksen keinoin. City Canvas johdattaa osallistujat animaatiokävelylle, jossa joukko symboleja ja hahmoja herää henkiin kaupungin pinnoilla. Heijastamalla kaupunkitilaan aineettomia, katoavia jälkiä projekti ottaa kantaa katutaiteen nollatoleranssiin – ja on samalla kunnianosoitus katutason luovuudelle.

City Canvas -työryhmä koostuu mediataiteen, animaation ja valomaalauksen tekijöistä. Ryhmän jäsenet ovat Albert Laine, Janne Parviainen, Kristina Laine, Hannu Huhtamo ja Leena Jääskeläinen.

City Canvas sai ensi-iltansa Media Facades 2012 -festivaalilla. Kävelyjä järjestettiin 23.-25.8. reitillä mbar-Kiasma-Baana.

Albert Laine

http://albertlaine.com/