City Sets & Media Facades

KANSAINVÄLINEN SEMINAARI KAUPUNKIMEDIAN UUSISTA MUODOISTA

Minkälainen on kaupunkimedian ympäristö? Mitä tarinoita – ja kenen tarinoita – kaupungin mediapinnat välittävät? Miten fyysiset ja verkkoympäristöt risteävät ja syntyykö samalla uusia tiloja kaupunkilaisten osallistumiselle? Entä miten kaupunkimediaa tulisi suunnitella ja tuottaa? Tässä muutamia kysymyksiä City Sets & Media Facades -seminaarista, joka toi taiteilijat, designerit ja tutkijat pohtimaan kaupunkimedian tulevaisuusnäkymiä, haasteita ja mahdollisuuksia.

Seminaari-istuntojen otsikot olivat Online and on the streets, Media architecture – urban media as cultural context ja Screens and Beyond – emerging technologies for urban screens. Seminaarin puhujina oli yhteensä 20 alan taiteilijaa ja asiantuntijaa.

Seminaarin järjestivät yhteistyössä City Sets -pojekti /Aalto-yliopisto ja Media Facades Festival / m-cult.

City Sets & Media Facades -seminaari järjestettiin LUME-keskuksessa 23-24.8.2012.
 

http://www.citysets.net/html/seminar.html