Marseille: taiteilija- ja kuraattoritapaaminen

Connecting Cities -verkoston kuraattorit ja taitelijat kokoontuivat Marseilleen 5-8.2. keskustelemaan vuoden 2013 tapahtumiin valittavista teoksista. Videospreadin isännöimässä tilaisuudessa rikastettiin vuoden 2013 Networked City -teeman näkökulmia taiteilijoiden esittelemien teoskonseptien valossa.

Linzin Ars Electronica hahmotteli osallistujille verkostolle tarjottavaa teknistä tukiympäristöä, ja Helsingin m-cult esitteli yleisötyön haasteita julkisessa tilassa. Speed dating -sessiossa kuraattorit istuivat taiteilijoiden pöytään hankkimaan lisätietoja projekteista, ja kaupunkikohtainen ohjelmisto alkoi hahmottua. Työpajan kolmas päivä oli omistettu seminaarille, jossa äänessä oli kuraattorien ja taitelijoiden lisäksi Euroopan kulttuuripääkaupunkien Marseille-Provence 2013 ja Riika 2014 edustajia.

Connecting Cities -verkoston kuraattorit ja taitelijat kokoontuivat Marseilleen 5-8.2. keskustelemaan vuoden 2013 tapahtumiin valittavista teoksista. Videospreadin isännöimässä tilaisuudessa rikastettiin vuoden 2013 Networked City -teeman näkökulmia taiteilijoiden esittelemien teoskonseptien valossa.

Linzin Ars Electronica hahmotteli osallistujille verkostolle tarjottavaa teknistä tukiympäristöä, ja Helsingin m-cult esitteli yleisötyön haasteita julkisessa tilassa. Speed dating -sessiossa kuraattorit istuivat taiteilijoiden pöytään hankkimaan lisätietoja projekteista, ja kaupunkikohtainen ohjelmisto alkoi hahmottua. Työpajan kolmas päivä oli omistettu seminaarille, jossa äänessä oli kuraattorien ja taitelijoiden lisäksi Euroopan kulttuuripääkaupunkien Marseille-Provence 2013 ja Riika 2014 edustajia.