Robin Hood

KOSKETA PÄÄOMAA – JA OTA SE OMAKSESI!

Finanssimarkkinoilla ei ole ulkopuolta, joten meidän on toimittava sen sisällä. Robin Hood – taidetta, taloutta ja aktivismia yhdistävä kollektiivi etsii uuden talouden ja organisaation muotoja piensijoittamiseen perustuvan prekariaatin investointipankin avulla. Media Facades 2013 -festivaalille Robin Hood loi vuorovaikutteisen kampanjan, johon kuului 3-päiväinen työpaja ja mediainstallaatio.

Robin Hood  -työryhmä Connecting Cities / Media Facades 2013: Ana Fradique, Julio Lucio, Akseli Virtanen, Maria Candia. Projektin tuottavat festivaalille yhteistyössä Robin Hood -osuuskunta ja  m-cult, kumppaneinaan Made in Kallio ja V96.

Robin Hood is an investment bank of the precariat. Its business is  minor asset management. The operation of Robin Hood is based on the detailed analysis and understanding of the functioning of financial market,  biopolitical economy, semiocapital and its relationship with the problem of organization. We think that the changed nature of organizational  problematic has not been understood really yet at all. Nor its relation  to our precarious states of mind. We are trying to understand it, as well as proposing a new form of collectivity.

http://www.robinhoodcoop.org/

Video: demo Parasite-ohjelmistosta, joka on Robin Hood-sijoitustoiminnan perustana (Sakari Virkki).