MFF 2015 – ympäri Helsinkiä 20.-23.8.

Viidettä kertaa 20.-23.8.2015 järjestettävä Media Facades Festival Helsinki tulee näkyväksi eri puolilla kaupunkia. Arkikatko -kampanjat nähdään metro- ja ratikkalinjojen digiscreen-näytöillä ja Yöpaikat -teossarja avaa uuden paikkasidonnaisen teoksen joka yö uudessa kohteessa.

Festivaali alkaa Taiteiden Yönä 20.8. osana Observemus-tapahtumaa Tähtintorninmäellä. Yhteistyössä Runokuu-festivaalin kanssa avaamme ensimmäisen yöpaikan, kun Tales from Frontiers (Marikki Hakola, Jarmo Vellonen, Epa Tamminen, Jone Takamäki) näkyy ja kuuluu Observatorion fasadilla ja pihalla 21.00 alkaen.
hiilikasa-laiturit-hanasaari
Seuraavana yönä 21.8. festivaali jatkuu Hanasaaren hiilivuoren maisemassa. Lopullinen ohjelmisto julkaistaan elokuun alussa – lisätietoja löydät Facebook-sivultamme!