Yöntutkijat

KAUPUNGIN YÖPUOLI

Media Facades jättää jäähyväiset Helsingille ja Lasipalatsin aukiolle kahden kaupungin yötä kiinteästi havainnoineen taiteilijan seurassa. Seppo Renvall ja Maija Saksman esittävät elokuva- ja videotarinansa musiikin säestyksellä Vanhan linja-autoaseman päädyssä.

Maija Saksman, Yö/Työpaikat. Maija Saksman on havainnoinut Helsingin yötä kännykkäkameralla, jonka katseen läpi katujen hahmot saavat monumentaalisia, pikseliöityviä muotoja. Maijan laulupolut reitittävät kuvien öisiä löytöjä ja kohtaamisia.

Seppo Renvall, Snadeja stooreja stadista. Edesmenneitä hetkiä, muistumia ja tunnelmia Helsingistä, paikoista ja kohtaamisista, säestyksenään Aslak Christiansson & Eskimos yhtyeen lauluja stadin slangilla.

Seppo Renvall ja Maija Saksman säestäjinään Aslak & the Eskimos, Antti Halonen, Inka Ritvanen.  Lasipalatsin aukio, Salomoninkadun pääty sunnuntaina 23.8. klo 21.30-23.00.