MFF 2015 – ympäri Helsinkiä 20.-23.8.

Viidettä kertaa 20.-23.8.2015 järjestettävä Media Facades Festival Helsinki tulee näkyväksi eri puolilla kaupunkia. Arkikatko -kampanjat nähdään metro- ja ratikkalinjojen digiscreen-näytöillä ja Yöpaikat -teossarja avaa uuden paikkasidonnaisen teoksen joka yö uudessa kohteessa.

Festivaali alkaa Taiteiden Yönä 20.8. osana Observemus-tapahtumaa Tähtintorninmäellä. Yhteistyössä Runokuu-festivaalin kanssa avaamme ensimmäisen yöpaikan, kun Tales from Frontiers (Marikki Hakola, Jarmo Vellonen, Epa Tamminen, Jone Takamäki) näkyy ja kuuluu Observatorion fasadilla ja pihalla 21.00 alkaen.
hiilikasa-laiturit-hanasaari
Seuraavana yönä 21.8. festivaali jatkuu Hanasaaren hiilivuoren maisemassa. Lopullinen ohjelmisto julkaistaan elokuun alussa – lisätietoja löydät Facebook-sivultamme!

 

 

 

 

 

Media Facades palaa Lasipalatsille 21.-24.8.2014

Tänä vuonna Media Facades palaa taas Lasipalatsin aukiolle, jossa vuoden uudet projektit saavat ensi-iltansa Taiteiden yönä 21.8.2014.

Media Facades 2014 -teemana on Participatory City, ’Osallistuva kaupunki’. Festivaalin teokset saavat muotonsa vuorovaikutuksessa kaupunkilaisten kanssa ja kuuntelevat myös kaupunkiluonnon edustajia, kuten kuten kukkia ja mehiläisiä!

Lisätietoja ohjelmasta lähiviikkoina.

Tapahtumapaikka 2013: Vaasankatu

Media Facades -festivaalin tapahtumapaikkana 2013 on Kallion Vaasankatu. Pahamaineinen katu, ”puukkobulevardi”, elää parhaillaan kiinnostavaa muutosta, jossa kulttuurin ja taiteen aktiivit elävät rinta rinnan perinteisten pornokauppojen ja baarien kanssa. Kesäkaudella 2013 Vaasankatu on myös kokeiluluontoisesti kävelykatuna. Lue lisää…

Media Facades Festival Helsinki 2012

KAUPUNKIMEDIAN FESTIVAALI 20.-26.8.2012

Helsingissä toista kertaa järjestetty Media Facades -festivaali toi mediataiteen kaupunkitilaan Helsingin juhlaviikoilla. Taiteiden yönä avautuneen festivaalin pääteemoja olivat osallistuminen ja paikallisuus. Lue lisää…